• Home
  • App
  • De ce avem nevoie de actul dvs. de identitate?

De ce avem nevoie de actul dvs. de identitate?

De ce avem nevoie de actul dumneavoastră de identitate? Pentru a vă proteja pe dumneavoastră!

Prieteni sau PROvideri, pentru noi este important ca dumneavoastră să știți că cel care va intra în casă este înregistrat cu actele lui de identitate. Undeva trebuie să se știe că între anumite ore, respectiva persoana intră la dvs. în casă. De partea cealaltă, vrem ca fiecare 2Miller să se simtă în siguranță când intră într-o casă să presteze un serviciu. Este important să știe că nu va fi agresat și că va fi plătit pentru toată munca. De aceea, avem nevoie de o poză a actului de identitate pentru ca toate lucrurile să fie în legalitate. 

Noi suntem o platformă de intermediere dar în același timp suntem și prietenul care garantează! De asemenea, vă asigurăm că este un angajament al nostru faptul că datele dvs. personale nu vor fi vândute către alte firme.

Aplicația 2MIL funcționează sub toate normele și reglementările date de stat și Guvern și îndeplinim toate condițiile de a fi o entitate juridică ce produce un serviciu potențialilor utilizatori. Vă asigurăm ca tot ceea ce facem este în interesul de a promova legături directe între furnizori și beneficiari.

Puteți descărca aplicația 2MIL chiar acum cu un click pe link

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twomil.app

Despre felul în care administrăm datele dvs precum și toate detaliile despre drepturile dvs. puteți afla mai multe informații din secțiunea Politica de Confidențialitate precum și secțiunea Termeni si Conditii din aplicația 2MIL:

Datele și informațiile personale sunt protejate de către grupul MLD Cyber Security Academy care se ocupă de siguranța datelor pentru băncile germane și subcontractori NASA.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe today

Subscribe our Newsletter

Dolor sit Mollitia harum ea ut eaque velit.

Trending now

Popular Blog Posts

Dolor sit Mollitia harum ea ut eaque velit.