• Home
  • App
  • Instalează aplicația 2MIL. Află de ce!
despre aplicatia 2mil

Instalează aplicația 2MIL. Află de ce!

Despre 2MIL, prieteni și ajutorul de care ai nevoie

2MIL este o aplicație creată din dorința de a ajuta oameni, de a fi de ajutor celor care vin din străinătate, oameni care nu au de lucru dar și cei care au de lucru dar pasiunea fierbe înăuntrul lor. De-a lungul vieții am întâlnit oameni care lucrau în IT dar erau super bucătari sau oameni care lucrau ca mecanici deși la baza erau preoți. Noi credem că orice talent merită monetizat și pus în valoare, astfel ne-am gândit să lansăm aplicația 2MIL.

Aplicația fost gândită și pentru cei care de multe ori au avut nevoie de ajutor și nu au găsit la cine să apeleze. Omul care a avut să schimbe o priză, ca nu cumva să nu i se strice mâncarea în frigider și i-ar fi fost greu să facă programare la o firmă sau la un profesionist și ar fi avut nevoie de ajutorul unui vecin priceput sau cineva aproape. Pentru cel care rămâne fără tensiune în acumulatorul de la mașină și trebuie să facă o adevărată campanie să o repornească, noi ne-am gândit că poate un 2 Miller, un prieten este aproape de el, în zonă și îl poate ajuta. Am gândit toate situațiile de viață când fiecare dintre noi am avut nevoie de un ajutor rapid.

Poate doamnele și domnișoarele am avut o zi în care și-au dorit să meargă la un eveniment dar coafeza nu avea liber decât peste 2 săptămâni. A trebuit să caute tot între prietene, pe cineva care o poate ajuta rapid cu makeup-ul, cu unghiile.

Multe zile de naștere sunt umbrite de acele situații în care sărbătoritul în loc să stea cu invitații este cel care pregătește grătarul sau proțapul sau ceva bun de mâncare. Ajungem tot ca noi, unii din invitați, să menținem atmosfera. Dacă am fi avut pe cineva care să se ocupe rapid și de mâncare și eventual și de muzică, evenimentul ar fi bucurat cu adevărat pe sărbătorit.

Noi suntem 2MIL, o echipă tânără care ne-am confruntat cu toate situațiile de mai sus și ne-am dorit sa avem o comunitate de prieteni, de pricepuți, de 2MILLERI la care cu toții să putem apela când avem nevoie.

Dacă sunteți de acord cu cele menționate mai sus, hai împreună să ne înregistrăm.

Accesați acum Google Play și instalați aplicația 2MIL

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twomil.app

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe today

Subscribe our Newsletter

Dolor sit Mollitia harum ea ut eaque velit.

Trending now

Popular Blog Posts

Dolor sit Mollitia harum ea ut eaque velit.