Există întrebări și aspecte pe care nu le-am acoperit în secțiunea de întrebări frecvente? Nu ezita să ne contactezi! Echipa de suport tehnic e la dispoziția ta cu un simplu click pe butonul „Contactează-ne” din aplicație!

1.Ce este 2MIL?

2MIL este un concept creat din dorința de a ajuta oamenii, dorința de a fi de ajutor celor care vin din străinătate, cei care nu au de lucru sau chiar cei care au de lucru, dar pasiunea fierbe înăuntrul lor. De-a lungul vieții am întâlnit oameni care lucrau în IT dar excelau în bucătărie precum chefii bucătari sau oameni care se pricep la mecanica mașinilor dar au mers pe drumul preoției. Pentru că noi credem cu tărie că orice talent merită pus în valoare, am ales să lansăm aplicația 2MIL.

Aplicația a fost gândită și pentru cei care de multe ori au avut nevoie de ajutor dar nu au găsit la cine să apeleze, a fost gândită pentru omul care a avut nevoie să schimbe o priză căci altfel i s-ar fi stricat mâncarea în frigider, omul căruia i-ar fi fost de ajutor un vecin priceput sau cineva în apropiere deoarece i-a fost greu să facă programare la o firmă specializată sau să apeleze la un profesionist. Aplicația vine în ajutorul celui care rămâne fără tensiune în acumulatorul de la mașină și trebuie să facă o adevărată campanie să o repornească. Pentru fiecare dintre aceștia un 2 MILer este aproape, în zonă, și pot ajuta. Ne-am gândit la toate situațiile de viață când fiecare dintre noi am avut nevoie de un ajutor rapid dar nu am avut pe nimeni în preajmă.

Așa cum, atunci când la un moment dat, doamnele și domnișoarele au avut o zi în care și-au dorit să meargă la un eveniment sau la o întâlnire, însă coafeza nu avea liber decât peste 2 săptămâni, acestea au trebuit să caute tot între prietene, pe cineva care le pot ajuta rapid cu makeup-ul sau cu unghiile.

Multe zile de naștere sunt umbrite de situațiile în care sărbătoritul este nevoit să se ocupe de pregătirea grătarului, proțapului sau a ceva bun de mâncare în loc să se bucure de prezența invitațiilor. Se ajunge ca unii din invitați să mențină atmosfera. Dacă am fi avut pe cineva care să se ocupe rapid și de mâncare, eventual, și de muzică, evenimentul ar fi bucurat cu adevărat atât sărbătoritul cât și invitații.

2.Ce este un 2MILler?

2MILler este denumirea fiecărei persoane în parte, care se alătură comunității aplicației 2MIL: prieteni, clienți, furnizori și prestatori de servicii.

3.Ce este 2MIL PROvider?

2MIL PROvider este aplicația destinată furnizorilor, prestatorilor de servicii, amatoriilor sau profesioniștiilor care își doresc să aibă un venit suplimentar prestând varii activități în zona definită de ei și la tariful listat în dreptul categoriilor selectate.

4. Cum să îmi fac un cont de furnizor pe 2MIL PROvider

Urmând următorii pași:

Caută și descarcă aplicația 2MIL PRO din Google Play;

Introdu numărul de telefon și numele tău complet;

Vei primi automat un cod unic de verificare (pe majoritatea telefoanelor, codul se va introduce automat în aplicație);

Creează-ți profilul introducând numele tău complet;

Selectează serviciile pe care vrei să le oferi (ex. instalații, zidărie, gătit, bonă);

Selectează tariful pe care vrei să îl percepi pentru activitatea ta. Poți fi plătit, în LEI, pe oră sau pe vizită; 2MIL nu percepe niciun comision din suma solicitată de tine;

Selectează locația ta;

Încarcă un act de identitate Buletin sau Pașaport; datele tale sunt în siguranță la noi, nu colaborăm cu firme terțe și nu vei primi de la noi mesaje nedorite);

Salvează profilul.

Personalizează-ți portofoliul! Știm că ești cel mai bun în ceea ce faci, tocmai de aceea ne așteptăm să încarci o poză sau mai multe cu lucrările tale.

5. Cum prestez serviciile?

Verifică secțiunea de CERERI să vezi cine a solcitat serviciile tale;

Verifică dacă ești disponibil la adresa, ziua și ora dorită de client;

Acceptă cererea;

În orice moment poți apăsa butonul de chat și poți discuta toate detaliile cu cel care ți-a solicitiat servciile;

În ziua stabilită, apasă “mergi către job” pentru a anunța clientul că ești pe drum.

Odată terminată activitatea, marchează job-ul ca fiind finalizat;

La finalul activității oferă o notă și un scurt comentariu despre cum a fost experiența ta.

6. Cum pot lua legatura cu echipa 2MIL?

Îți suntem mereu la dispoziție. Dacă nu ai gasit ce căutai sau ai nevoie de ajutor, ne poți contacta oricând prin intermediul paginii Contact din aplicație, prin intermediul rețelelor de socializare sau la adresa de email hello@2mil.ro .

7. Unde găsesc aplicațiile și care este taxa pentru utilizarea serviciilor?

Aplicațiile 2MIL și 2MIL PRO sunt complet GRATUITE! Nu se percepe niciun comision pentru serviciile rezervate prin platforma 2MIL. Descărcarea se poate face din magazinele online Google Play, Apple Store și Huawei Market. În cadrul aplicațiilor există opțiuni premium ce pot fi achiziționate opțional, contra cost.

8. De ce să încarc buletinul pe aplicație?

Mai presus de prietenie este siguranța. Tocmai de aceea, prin acțiunea de a atașa actul de identitate la înregistrare, ne asigurăm că 2MILlerul, prestatorul, este un om de încredere, transparent, fără motive ascunse. Pe cealaltă parte, vrem și ca fiecare 2MiLler să se simtă în siguranță când intră în casa clientului. Este important să știe că nu va fi agresat și că va fi plătit pentru toată munca prestată. Prin încărcarea pozei a actului de identitate putem asigura noi, compania, ajutorul autorităților competente.

9. Furnizorii de pe 2MIL PROvider sunt profesioniști acreditați?

În comunitatea 2MIL avem atât profesioniști, cât și amatori dornici să ajute cu ce se pricep, în funcție de nevoile clientului. În profilul fiecăruia vei găsi descrierea și istoricul profesional.